Dekorativne nalepke poživijo vaš dom

 

Ali ste pred opremljanjem stanovanja ali pa zgolj pred pleskanjem? Želite vaše stanovanje prepleskati tako da bo nekaj posebnega in edinstvenega potem so dekorativne nalepke prava izbira. Te moderne stenske nalepke vašemu prostoru podarijo lep in moderen videz, ki ga ne morete poustvariti z nobeno barvo. Predstavljajo čudovito dekoracijsko rešitev vaših sten, pohištva in ostalih delov vašega pohištva. Dekorativne nalepke so primerne za namestitev na praktišno vse površine, ki jih najdete v vašem stanovanju.

 

Namesto da se mučite z barvanjem vaših sten in zamudnim čiščenjem stanovanja po končanem opravilu, preprosto na stene nalepite dekorativne nalepke in vaš prostor bo hitro, enostavno in čisto prenovljen ter prelepega videza.

Ai??

Ai??

Dekorativne nalepke so izdelane iz kvalitetne PVC folije, za katero je značilna dolga življenjska doba in majhna obraba. PVC folija omogoča enostavno čiščenje in poleg samega čiščenja ne potrebuje nobenega vzdrževanja.

 

Stenske nalepke lahko poslikamo oziroma potiskamo praktično v katerikoli barvi, nanje pa lahko natisnemo tudi katerekoli vzorce iz narave ali poljubno sliko. Dekorativne nalepke obstajajo v ogromnem številu različnih vzorcev in barv, tako da boste zagotovo našli vsaj eno ki vam bo ustrezala. Po želji pa vam lahko proizvajalci stenske nalepke tudi potiskajo po lastni želji, tako da prinesete s sabo željeni motiv.

Kategorije